Qui som


El projecte

Horts del Delta neix de la il·lusió de transmetre els valors de respecte, sostenibilitat i passió vers la natura, gaudint de tot allò que ens regala la terra quan la treballem i l’estimem. Nosaltres volem compartir-ho amb totes aquelles persones que volen cultivar les seves pròpies fruites i verdures ecològiques, oferint suport i orientació en tècniques de cultiu i, així, descobrir tot allò que la terra ens pot donar.

 

L’entorn

La situació d’Horts del Delta és privilegiada. Estem situats al Delta del Llobregat en una plana assolejada i abraçada per les serres del Garraf i Collserola, gaudint d’una temperatura templada amb molts canals de regadiu i força fauna que són el plaer pels amants de la natura, tot gaudint d’aquest marc incomparable de pau i tranquilitat que ens envolta.

 

Qui som?

Darrere d’Horts del Delta, fem possible aquesta tasca en Roc i la Carme. En Roc ve de varies generacions de pagesos, de la coneguda familia de la Masia de cal Roc de la Casa alta de Viladecans i de Cal Peixo del Prat de Llobregat. La seva familia ha dedicat la seva vida a la pagesia des del segle XVII. Si teniu curiositat, podeu trobar alguns estris de treball propietat de la familia al Museu de Viladecans, situat a Ca n’Amat. La Carme, tot i no venir de familia de pagesos, des de ben petita s’ha sentit captivada per tot allò que li pot oferir la natura i, juntament amb en Roc, intenta transmetre a totes les persones que s’apropen als horts la seva filosofia de vida.